Als metaalbedrijf behoort het CNC verspanen tot onze dagelijkse werkzaamheden. Door onze kennis, jarenlange ervaring en ons netwerk aan toeleveranciers kunnen wij “alles” op het gebied van CNC draaien en frezen verzorgen. CNC verspanen is de term voor alle vormen van computergestuurde materiaalbewerking waarbij metaal wordt weggenomen en spanen (afval) ontstaan. Voorbeelden van verspanende bewerkingen zijn boren, brootsen, draaien, frezen, kotteren, steken, vijlen, slijpen, honen, tappen en zagen.


Met onze CNC draaimachines en CNC freesmachines zorgen we indien nodig voor extra nauwkeurigheid. In onderdelen, in de samenstelling of voor het maken van modulair opgebouwde mallen. Natuurlijk worden de CNC freesmachines ook ingezet voor het afwerken van onderdelen en het maken van de kleinere gaten in grotere materiaaldiktes. Wij kunnen bijna alle metalen frezen (zoals, aluminium, RVS, etc.) en metaalbewerkingen in huis doen. Hierdoor kunnen we concurrerend en tegen juiste kostprijzen passingen voor lagers, draaipunten, loopvlakken, etc snel en gecontroleerd aanbrengen.

 

CNC draaien en frezen

Voor het CNC verspanen zijn onze CNC freesmachine en draaibank beschikbaar. Afhankelijk van het beoogde doel kunnen we kiezen voor CNC frezen en CNC draaien. Met name voor buisvormige onderdelen is draaien een geschikte CNC verspaningsmethode. Voor frezen kies je wanneer er meer complexe bewerkingen dienen te worden uitgevoerd. Bij draaien roteert het te bewerken product, terwijl het bij frezen juist vaststaat en de frees beweegt en het materiaal bewerkt.

 

CNC verspaning

Door het inzetten van CNC machines kunnen we het bewerken van metaal automatiseren. De machine wordt door een computer aangestuurd en materialen worden nauwkeurig bewerkt tot op de  millimeter. De kennis die je hiervoor moet hebben is echter specialistisch. De machine is namelijk volledig computergestuurd en vereist dus kennis van bepaalde software. Onze CNC verspaners beschikken over deze kennis. De werktekeningen worden op de computer gemaakt en vervolgens zorgt de CNC ervoor dat het product gefabriceerd wordt.

 

CNC verspanen of frezen en draaien van metalen? Bel Polder Staalproducties!

Wil je gebruikmaken van onze diensten zoals CNC draaien, CNC frezen, constructiewerk, slijpen/zagen of constructielassen en solderen? 

 

Of ben je benieuwd naar de specifieke mogelijkheden voor jou? Neem dan contact op. CNC verspaning begint met een vrijblijvende kennismaking.

Wil je meer weten?

 

-contact


 • cnc-verspanen

  cnc-verspanen

 • cnc-verspanen

  cnc-verspanen

 • cnc-verspanen

  cnc-verspanen

 • cnc-verspanen

  cnc-verspanen

 • cnc-verspanen

  cnc-verspanen

 • cnc-verspanen

  cnc-verspanen

 • cnc-verspanen

  cnc-verspanen