Contact

Klik hier om naar de contactpagina te gaan.

Polder Staalproducties is het metaalbewerkingsbedrijf voor jouw halffabricaten. Wij kunnen halffabricaten ontwerpen en produceren. Halffabricaten monteren? Ook dat kunnen wij voor je doen. Denk aan het plaatsen van lagers, handgrepen en de eindmontage van producten. Het uitbesteden van de montage van halffabricaten en ander werk levert jou een aantal voordelen op. Wij lichten ze graag aan je toe.

 

Hulp bij halffabricaten ontwerpen

Als je een concurrerend product wil ontwerpen, heb je kennis van het product, de techniek en de grondstof nodig. Wij leveren deze kennis en kunnen zelfs het complete ontwerp van een halffabricaat verzorgen. Op deze manier versterken we jouw concurrentiepositie, tegen een scherpe prijs en zeer korte doorlooptijd.  

 

Eén metaalbewerkingsbedrijf, meerdere specialisten

Wanneer je de halffabricaten laat monteren bij Polder Staalproducties, weet je dat het goed komt. Bij ons werken namelijk professionals die weten wat ze doen. Voor al onze diensten hebben wij specialisten in dienst. Zij doen dagelijks waar ze goed in zijn, bijvoorbeeld halffabricaten lassen, CNC verspanen, lasersnijden en halffabricaten monteren.

Doordat wij alles onder één dak hebben, hoef jij niet steeds zelf op zoek naar de geschikte mensen. Zo bespaar je tijd en kosten!

 

Samenwerken met andere partners in de metaalbewerkingsindustrie

Bij metaalbewerking en halffabricaten monteren komt veel kijken. Daarom is het belangrijk om naast de juiste mensen, over de juiste kennis en machines te beschikken. We hebben veel specialisten en apparatuur in huis. Wat we niet zelf hebben, besteden we uit bij onze vertrouwde, specialistische partners. Samen met hen zorgen wij ervoor dat het halffabricaat of eindproduct voldoet aan de door jou gestelde eisen.

Halffabricaten monteren uitbesteden bespaart kosten

Door metaalbewerking en montage uit te besteden, bespaar je kosten. Jij hoeft bijvoorbeeld niet te investeren in een ruimte, apparatuur en mensen.

 

Voor montage is vaak veel personeel en ruimte nodig. In onze grote hal in Emmeloord hebben wij meer dan genoeg ruimte, zodat onze specialisten jouw eindproducten en halffabricaten monteren kunnen. Daarnaast beschikken wij over machines, bijvoorbeeld onze CNC freesmachine en lasrobot, waarmee wij efficiënt en goedkoop kunnen werken.  

 

Halffabricaten monteren uitbesteden? 

Dan ben je bij metaalbewerkingsbedrijf Polder Staalproducties aan het juiste adres. 

Wij kunnen jouw halffabricaten lassen of op een andere manier bewerken.

 

Wil je meer weten?

 

-contact