Professioneel lasbedrijf

Ben je op zoek naar een professioneel lasbedrijf? Bij Polder Staalproducties in Emmeloord ben je aan het juiste adres! Onze lassers staan voor vakmanschap, innovatie, precisie en snelheid. We hebben jarenlange ervaring op het gebied van lassen en hebben voor elke uitdaging een oplossing. Wij zijn expert op het gebied van MIG/MAG lassen, TIG lassen en Stift lassen. Ook voor robotlassen kun je bij ons terecht. Of je nou een complex constructievraagstuk hebt of een serie wil laten lassen. Polder Staalproducties is het lasbedrijf voor jou!

 

Voordelig seriematig lassen met robotlassen

Wij hebben veel ervaring met seriematig constructielassen. Lasrobots zijn uitermate geschikt voor seriematig lassen. De lasrobots kunnen namelijk een oneindig aantal producten met grote nauwkeurigheid herhalen. Daarnaast is robotlassen vaak voordeliger dan handmatig lassen. De productietijd is korter dan met handmatig lassen en je zit niet met de kosten van een lasser.

 

Wij hebben vijf lasrobots waarop we allerlei producten kunnen lassen. Van kleine onderdelen tot grote producten met een lengte van 12 meter. Van kleinere tot grotere series. Tegenwoordig hoeft een serie niet meer uit honderden stuks te bestaan voor seriematig lassen met een lasrobot. Het instellen van de robot is simpeler geworden, waardoor de insteltijd minder lang is. Hierdoor is het ook mogelijk om minder grote series tegen een lagere kostprijs te maken.

 

Kortom, als je een serie in korte tijd zeer nauwkeurig wil laten lassen, kies dan voor seriematig (robot)lassen bij lasbedrijf Polder Staalproducties!

Handmatig lassen

Handmatig lassen vraagt om kennis en precisie. Wij hebben specialisten op het gebied van MIG/MAG lassen, TIG lassen en Stift lassen. Elke lasmethode heeft bepaalde kenmerken en voor- en nadelen. Onze kundige lassers bepalen op basis van het soort materiaal, het type constructie en de lashouding welke lasmethode ze moeten toepassen om het gewenste resultaat te behalen. 

 

Wil je meer weten?

 

contact