Contact

Klik hier om naar de contactpagina te gaan.

Het stansen kunnen we in huis verzorgen. Het stansen met volg- snijstempels en omvorm stempels behoort tot de mogelijkheden. Ook hier beschikken we over goede partners wanneer het meer, groter of zwaarder moet zijn.

 

Metaal stansen

Voor het vervormen van het plaatmateriaal worden stempels in de stansmachine geplaatst. Deze stempels worden gemaakt door middel van verspanende technieken zoals draaien en frezen. Onze vakmensen kunnen zorgen voor een hoge snelheid en flexibele productie van de halffabricaten. Grote of kleine series dun plaatwerk exact naar wens. We kunnen diverse metalen stansen. Denk hierbij aan het stansen van RVS, staal en aluminium. De hoogwaardige machines van Polder Staalproducties stansen metaal met de grootst mogelijke nauwkeurigheid. Bijkomend voordeel; als je weer dezelfde producten wil fabriceren, kunnen we de stempels gemakkelijk opnieuw gebruiken. Hierdoor hoeven we niet voor elke productieserie opnieuw stempels te laten maken. Dit bespaart weer op de productiekosten. 

 

Stansen & rest metaal

Bij een metaalbewerking zoals ponsen en stansen kan al snel ongewenst veel materiaalafval ontstaan. Daarom is onze bedrijfsfilosofie gericht op lean manufacturing. Lean manufacturing is een managementfilosofie in het vakgebied van operations management die erop gericht is om maximale waarde voor de klant te realiseren met zo min mogelijk verspilling. Door deze filosofie uit te dragen, kunnen wij maximale kwaliteit voor een minimale prijs realiseren. Een van onze kernwaarden is dan ook “rendement”. Fair prijzen, continu inzicht in de kosten en daar waar mogelijk slim de kosten reduceren en ten goede laten komen van onze klanten. Wij begrijpen dat in onze markt niet alleen kwaliteit en betrouwbaarheid telt, maar ook de prijs moet kloppen. Samen succesvol, daar gaat het om.

 

Metaalbewerking

Naast het stansen voeren wij ook alle andere bijzondere bewerkingen uit. Denk hierbij aan metaal zetten of CNC verspanen. Naast het produceren en bewerken van onderdelen, bouwen we ook veel samenstelling af als eindmontage. Dit gaat van het plaatsen van lagers, handgrepen, typeplaatjes, assemblagewerkzaamheden, tot de montage van complete units.  Wat voor bedrijf je ook hebt en voor welke toepassing je een oplossing zoekt, wij weten altijd raad. Lees hierover meer bij montage.

Wil je meer weten?

 

-contact


  • plaatwerken

    plaatwerken

  • plaatwerken

    plaatwerken