Ben je op zoek naar een professioneel metaalbewerkingsbedrijf? Dan zit je bij Polder Staalproducties goed! Wij maken van RVS, aluminium en staal het halffabricaat of eindproduct dat jij zoekt. Daarnaast kun je bij ons terecht voor de volgende diensten: lassen, robotlassen, lasersnijden, zetten, stansen, montage en assemblage, CNC verspanen, zagen, meten en oppervlaktebehandelingen. We maken producten op maat en zijn gespecialiseerd in seriematig metaal bewerken.

 

Gespecialiseerd in seriematig metaal bewerken

Polder Staalproducties is gespecialiseerd in het seriematig bewerken van metaal. Zo kunnen we bijvoorbeeld seriematig metaal zetten. We maken hiervoor gebruik van een computergestuurde zetbank. De zetbank wordt zo ingesteld dat hij steeds dezelfde bewerking uitvoert. Hierdoor kunnen er meerdere platen in dezelfde vorm gezet worden. Dit gebeurt met de grootst mogelijke nauwkeurigheid.

 

We kunnen niet alleen seriematig staal zetten; alle vormen van metaalbewerking kunnen wij seriematig uitvoeren. Ook voor seriematig laswerk kun jij bij ons terecht.

 

Voordeel van seriematig metaal bewerken bij Polder Staalproducties

Als je bij ons seriematig metaal laat bewerken, heeft dat een groot voordeel. Wij kunnen namelijk specifieke bewerkingen opslaan in ons systeem. Als je dezelfde serie later nog eens wil fabriceren, kunnen we de desbetreffende bewerking oproepen in het systeem. Zo besparen we programmeertijd en kunnen we snel aan de slag.

Polder Staalproducties als metaalbewerkingsbedrijf

Wij hebben passie voor metaal bewerken, maar ook voor onze klanten. We gaan voor samenwerkingen op de lange termijn en willen een verlengstuk van onze klanten zijn. Dit doen we onder andere door onze kennis te delen en onze klanten te ontzorgen op het gebied van productie. Doordat wij veel metaalbewerking in huis doen, zijn wij een flexibele, betrouwbare en snelle partner. We zijn oplossingsgericht en gaan altijd na wat jou als klant het meeste voordeel oplevert.

 

Wil je weten wat wij als metaalbewerkingsbedrijf voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact op voor meer informatie.

 

contact