Contact

Klik hier om naar de contactpagina te gaan.

Polder Staalproducties is het metaalbewerking- en lasbedrijf dat met je meedenkt en als onderdeel van jouw bedrijf kan fungeren. Wij zijn specialisten in metaalbewerking en kunnen ook de assemblage van verschillende onderdelen of de eindmontage voor je uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van lagers, handgrepen, typeplaatjes, assemblagewerkzaamheden, tot de montage van complete units. Met onze ervaren mensen zorgen we voor de juiste afwerking en voeren we alle gewenste testen of controles uit. Steeds vaker worden ook kant-en-klaar verpakte kits voorzien van alle merken van onze klant afgeleverd aan de lijn van de klant, of zelfs direct aan de eindgebruiker. Het uitbesteden van de assemblage en ander werk heeft verschillende voordelen voor jou.

 

Berekenen en ontwerpen

Om een concurrerend product te kunnen ontwerpen, moet men kennis van de techniek, product en grondstof hebben. Wij leveren deze kennis, of verzorgen indien gewenst het ontwerp van componenten, modules of oplossingen. Daarmee zijn we in staat, tegen concurrerende prijzen en zeer korte doorlooptijden, de concurrentiepositie van onze klanten te versterken.

 

Gespecialiseerd personeel

Een van de voornaamste voordelen is dat wij metaalbewerking specialisten hebben die voor je aan de slag gaan. Het is lastig om goede specialisten te vinden. Wij hebben voor al onze diensten vakspecialisten in dienst. Ze zijn dagelijks bezig met waar ze goed in zijn; lassen, CNC verspanen, lasersnijden, etc. Wij houden de kennis en vakmanschap hoog en jij hebt de beste mensen aan jouw producten werken. Je hoeft zelf niet op zoek naar specialisten en kan je focussen op waar jij goed in bent. Hierdoor bespaar je een hoop tijd en kosten. 

 

Extern netwerk

Zoals je weet, komt er bij metaalbewerking ontzettend veel kijken. Het is daarom van belang om naast gespecialiseerd personeel, over de juiste kennis en machines te beschikken. Wat wij niet zelf in huis hebben, hebben wij specialistische partners voor. Jij hoeft hierdoor dus niet zelf op zoek naar een aanvullende partij, wij zorgen ervoor dat jouw product voldoet aan de door jou gestelde specificaties.

Kostenbesparing door uitbesteden van Assemblage en Montage

Het uitbesteden van assemblage of montage bespaart kosten. Wij kunnen het proces van het fabriceren van een onderdeel tot de assemblage perfect laten aansluiten. Zonder dat je flexibiliteit verliest. Zo behaal je voordelen en bespaar je kosten.

 

Je hoeft niet te investeren in machines, ruimte en personeel. Vaak is er voor assemblage en montage veel personeel en ruimte nodig. Maar ook kunnen wij de verschillende werkzaamheden perfect afstemmen. Onze CNC freesmachine snijdt bijvoorbeeld de onderdelen uit waarna onze lasrobot aan de gang kan. Zo werken wij niet alleen heel efficiënt maar kunnen wij ook vaak goedkoper werken, gezien wij met onze machines meestal meer uren kunnen maken. Hier profiteer jij van.

 

Door ons de onderdelen te laten assembleren, profiteer jij van de expertise van een gespecialiseerd metaalbedrijf. Daarnaast bespaar je een hoop tijd en kosten in je productieproces. Als wij voor jou verschillende onderdelen lassen, CNC verspanen of lasersnijden kunnen wij direct daarna de verschillende onderdelen aan of in elkaar zetten. Zo krijg je halffabricaten aangeleverd in plaats van losse onderdelen. Het uitbesteden van werk levert je zo flexibiliteit op en versnelt je productieproces.


Wil je weten hoe wij jou kunnen versterken? Neem dan contact met ons op.

 

-contact


 • montage

  montage

 • montage

  montage

 • montage

  montage

 • montage

  montage

 • montage

  montage

 • montage

  montage

 • montage

  montage

 • montage

  montage

 • montage

  montage

 • montage

  montage