Contact

Klik hier om naar de contactpagina te gaan.

Polder Staalproducties is het metaalbewerking- en lasbedrijf dat met u meedenkt en als onderdeel van uw bedrijf kan fungeren. Wij zijn specialisten in metaalbewerking en kunnen ook de assemblage van verschillende onderdelen of de eindmontage voor u uitvoeren.  Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van lagers, handgrepen, typeplaatjes, assemblagewerkzaamheden, tot de montage van complete units. Met onze ervaren mensen zorgen we voor de juiste afwerking en voeren we alle gewenste testen of controles uit. Steeds vaker worden ook kant-en-klaar verpakte kits voorzien van alle merken van onze klant afgeleverd aan de lijn van de klant, of zelfs direct aan de eindgebruiker. Het uitbesteden van de assemblage en ander werk heeft verschillende voordelen voor u.

 

Berekenen en ontwerpen

Om een concurrerend product te kunnen ontwerpen moet men kennis van de techniek, product en grondstof hebben. Wij leveren deze kennis, of verzorgen indien gewenst het ontwerp van componenten, modules of oplossingen. Daarmee zijn we in staat, tegen concurrerende prijzen en zeer korte doorlooptijden, de concurrentiepositie van onze klanten te versterken.

 

Gespecialiseerd personeel

Een van de voornaamste voordelen is dat wij metaalbewerking specialisten hebben die voor u aan de slag gaan. Het is lastig om goede specialisten te vinden. Wij hebben voor al onze diensten vakspecialisten in dienst. Ze zijn dagelijks bezig met waar ze goed in zijn; lassen, CNC verspanen, lasersnijden, etc. Wij houden de kennis en vakmanschap hoog en heeft u de beste mensen aan uw producten werken. U hoeft zelf niet op zoek naar specialisten en kunt focussen waar u goed in bent. Hierdoor bespaart u een hoop tijd en kosten. 

 

Extern netwerk

Zoals u weet komt er bij metaalbewerking ontzettend veel kijken. Het is daarom van belang om naast gespecialiseerd personeel, over de juiste kennis en machines te beschikken. Wat wij niet zelf in huis hebben, daar hebben wij specialistische partners voor. U hoeft hierdoor dus niet zelf op zoek naar een aanvullende partij, wij zorgen ervoor dat uw product voldoet aan de door u gestelde specificaties.

 

 

Kostenbesparing door uitbesteden van Assemblage en Montage

Het uitbesteden van assemblage of montage bespaart kosten. Wij kunnen het proces van het fabriceren van een onderdeel tot de assemblage perfect laten aansluiten. Zonder dat u flexibiliteit verliest. Zo behaalt u voordelen en bespaart u kosten.

 

U hoeft niet te investeren in machines, ruimte en personeel. Vaak is er voor assemblage en montage veel personeel en ruimte nodig. Maar ook kunnen wij de verschillende werkzaamheden perfect afstemmen. Onze CNC freesmachine snijdt bijvoorbeeld de onderdelen uit waarna onze lasrobot aan de gang kan. Zo werken wij niet alleen heel efficiënt maar kunnen wij ook vaak goedkoper werken, gezien wij met onze machines meestal meer uren kunnen maken. Hier profiteert u van.

 

Door ons de onderdelen te laten assembleren, profiteert u van de expertise van een gespecialiseerd metaalbedrijf. Daarnaast bespaart u een hoop tijd en kosten in uw productieproces. Als wij voor u verschillende onderdelen lassen, CNC verspanen of lasersnijden kunnen wij direct daarna de verschillende onderdelen aan of in elkaar zetten. Zo krijgt u halffabricaten aangeleverd in plaats van losse onderdelen. Het uitbesteden van werk levert u zo flexibiliteit op en versnelt uw productieproces.


Wilt u weten hoe wij u kunnen versterken? Neem dan contact met ons op.

 

-contact


 • montage

  montage

 • montage

  montage

 • montage

  montage

 • montage

  montage

 • montage

  montage

 • montage

  montage

 • montage

  montage

 • montage

  montage

 • montage

  montage

 • montage

  montage