Vererend getuigschrift voor Zeki Korkmaz en Piet Wassing

 

pensioen-01   pensioen-02
Zeki Korkmaz
  Piet Wassing

 

Vrijdag 19 januari zijn Zeki Korkmaz en Piet Wassing onderscheiden voor hun bijdrage aan de ontwikkeling van de metaalindustrie.

 

Zeki Korkmaz is na 28 dienstjaren onderscheiden met een vererend getuigschrift en een pensioneringsmedaille van de Maatschappij voor Nijverheid en Handel. Piet Wassing is na 5 dienstjaren onderscheiden met een pensioneringsmedaille van de Maatschappij voor Nijverheid en Handel.

Het getuigschrift en de medailles werden uitgereikt door Rard Metz, secretaris van District Oost van Koninklijke Metaalunie.

 

We hebben samen met onze collega’s bij dit bijzondere feit stilgestaan en het op passende wijze gevierd. Naast deze bijzondere bescheiden hebben we ook nog een paar mooie Polder Staal Producties herinneringen gemaakt.

Langs deze weg willen we beide heren nog een keer bedanken voor hun inzet voor ons bedrijf en wensen we ze een mooie tijd met veel gezondheid en plezier toe!

 

 

PKM traject ‘modernisering van de productieorganisatie’

We zijn samen met PKM en het OOM een project gestart om onze productieorganisatie te moderniseren. Competentie gericht leidinggeven, verantwoordelijkheid voor de juiste uitvoering van werkzaamheden en bijdrage. Dat zijn de sleutelwoorden voor dit project dat we gestart zijn.

 

Het doel van het project is het efficiënter en natuurlijker organiseren van ons bedrijf. We vinden dat onze mensen niet alleen hun werk kunnen uitvoeren, maar ook plannen en organiseren. Daarmee willen we het werken bij Polder Staal Producties leuker en interessanter maken. Door iedereen mee te nemen in ontwikkelingen, strategie en organisatie geloven we dat we steeds slimmer en daarmee goedkoper gaan produceren. Dit draagt bij aan onze kernwaarden: rendement, vernieuwen, betrouwbaar en plezier!

 

 

1 jaar aan het roer

1 mei 2017 was het alweer 1 jaar geleden dat we het stokje hebben overgenomen van Jan en Izabel Papma. De tijd vliegt! Onze collega’s hebben bij dit moment stil gestaan met een mooie en ook erg symbolische taart.

 

aukesjoerd-harmen

 

 

Bezoek scholen

16 maart 2017 zijn er twee groepen leerlingen van klas 3 van het Vakcollege Noordoostpolder op bezoek geweest. De leerlingen volgen de opleiding PIE (Produceren, Installeren en Energie) en konden met dit bezoek zien hoe het er in de maakindustrie aan toe gaat. De leerlingen en de begeleiders waren enthousiast. We hopen de leerlingen later terug te zien in de techniek!

 

vakcollege-01 vakcollege-03 vakcollege-02