Contact

Klik hier om naar de contactpagina te gaan.

Allround Lasser, CNC Verspaner of een andere specialisatie in metaalbewerking?

Het vinden van goede vakmensen wordt steeds moeilijker. Wij vinden dat we een verantwoordelijkheid hebben in het opleiden van enthousiaste mensen in de Metaalbewerking & Techniek. Dit voor de toekomst van ons metaalbewerkingsbedrijf, de toekomst van onze partners en de toekomst van onze branche. Juist om deze redenen zijn we actief betrokken bij de plaatselijke en regionale Techniek opleidingen. We doen dit bestuurlijk, maar ook uitvoerend in de vorm van BBL-trajecten en stages. Zo kan je onder andere bij ons terecht als  LEERLING VERSPANER. Tijdens het bewerken en vervormen van metaal gebruik je technieken als verspanen, metaal zagen, boren en snijbranden. 

 

Daarnaast staat bij ons regelmatig de deur open voor leerlingen van basisscholen en voortgezet onderwijs. We zijn trots te laten zien hoe mooi een baan in de techniek kan zijn!

 

Wij maken je erop attent dat wij de persoonsgegevens die je ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen je graag naar www.polderstaal.nl/privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van jouw persoonsgegevens en de rechten die jij hebt.

Techniek BBL Opleiding en Duale leerweg voor MBO en HBO opleidingen

Een BBL opleiding is een leer-werktraject waarin je deels op school leert, maar ook een substantieel deel in de praktijk van ons bedrijf leert. De leer-werktrajecten zijn er op alle denkbare niveaus. In ons bedrijf kan je terecht voor opleidingen op BBL-2 niveau tot opleidingen op HBO niveau. Zie je voor jezelf een toekomst in de metaalbewerking, dan zijn er bij ons zeker mogelijkheden.

 

Het leuke van een opleiding in de techniek is de diversiteit. Zo ben je als CNC verspaner degene die CNC-programma’s voor CNC-draai/freesbanken en bewerkingscentra schrijft en installeert. Daarnaast voer je de verspanende bewerkingen uit én controleer je je eigen werk. Je bent dus zowel met je hoofd als met je handen bezig. Het bestuderen van de technische informatie is dus en het goed kunnen interpreteren hiervan is dus belangrijk.  

 

We bieden verschillende leer-werktrajecten, zowel voor jonge instromers, als voor zij-instromers. Informeer naar de mogelijkheden! Binnen Polder Staalproducties maken wij stalen onderdelen en samenstellingen voor onze klanten.