Contact

Klik hier om naar de contactpagina te gaan.

Het vinden van goede vakmensen wordt steeds moeilijker. Wij vinden dat we een verantwoordelijkheid hebben in het opleiden van enthousiaste mensen voor de toekomst van ons bedrijf, de toekomst van onze partners en de toekomst van van onze branche. Juist om deze redenen zijn we actief betrokken bij de plaatselijke en regionale techniek opleidingen. We doen dit bestuurlijk, maar ook uitvoerend in de vorm van BBL-trajecten en stages.

 

Daarnaast staat bij ons regelmatig de deur open voor leerlingen van basisscholen en voortgezet onderwijs. We zijn trots te laten zien hoe mooi een baan in de techniek kan zijn!

 

Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar www.polderstaal.nl/privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u heeft.

BBL Opleiding en Duale leerweg voor MBO en HBO opleidingen

Een BBL opleiding is een leer-werktraject waarin je deels op school leert, maar ook een substantieel deel in de praktijk van ons bedrijf leert. De leer-werktrajecten zijn er op alle denkbare niveaus. In ons bedrijf kan je terecht voor opleidingen op BBL-2 niveau tot opleidingen op HBO niveau. Zie je voor jezelf een toekomst in de metaalbewerking, dan zijn er bij ons zeker mogelijkheden.

 

We bieden verschillende leer-werktrajecten, zowel voor jonge instromers, als voor zij-instromers. Informeer naar de mogelijkheden!