Polder Staal Producties neemt de productiezorg uit handen. Ons team van gedreven vakmensen zorgt voor levering volgens afspraak. Door onze cultuur denken we vanaf de werkvloer mee in een continue cost-down analyse. Door onze brede kennis en vakmanschap leveren we snel en efficiënt enkelvoudige onderdelen en complexe samenstellingen, al dan niet voorzien van oppervlakte behandeling, montage en verpakking.

 

Breed palet aan diensten

We kennen onze mogelijkheden, maar ook onze grenzen. Door samenwerking met partners in onze regio zijn we zeer flexibel. Ontwerpen, snijden, zetten, buigen, (CNC) verspanen, persen, stansen, lassen, robotlassen, meten en oppervlaktebehandeling zijn disciplines die we zowel in huis, als met onze partners verzorgen.

 

Waarom Polder Staal Producties

Wij willen functioneren als een onderdeel van onze klanten. We zijn geen gewone toeleverancier, maar een verlengstuk van uw organisatie. We kennen uw product, begrijpen uw problematiek. Lossen op wat opgelost moet worden en brengen structuur waar gewenst. Wij willen door onze ontwerp- en productie kennis te koppelen aan de ontwerpers van onze partners bijdragen in een verbeterde concurrentiepositie. Die realiseren we door het reduceren van voorraden en doorlooptijden, lagere productiekosten en het voorkomen van fouten.

 

Communicatie

Met vaste contact personen, korte lijnen en duidelijke en betrouwbare communicatie zorgen we dat we plezierig en lonend kunnen samenwerken. Nu en in de toekomst.

 

 

 

psp-contact