Onze metaalbewerking diensten

Door de brede kennis en vakmanschap van Polder Staalproducties leveren we snel en efficiënt enkelvoudige onderdelen en complexe samenstellingen van metaal op maat. Al dan niet voorzien van oppervlakte behandeling, montage en verpakking. Wij hebben heel veel disciplines van staal- en metaalbewerking in huis of kunnen wij met partners verzorgen. Denk hierbij aan

 

We kennen onze mogelijkheden, maar ook onze grenzen. Door samenwerkingen kunnen wij volledig ontzorgen en flexibel blijven. 

Waarom Polder Staalproducties

Polder Staalproducties neemt de productiezorg uit handen. Hierdoor kan productiecapaciteit opgeschaald worden en de focussen op jullie product gericht worden. Wij zijn geen gewone metaal toeleverancier, maar een verlengstuk van jouw organisatie. 

 

Wij willen functioneren als een onderdeel van onze klanten. Wij willen door onze ontwerp- en productiekennis te koppelen aan de ontwerpers van onze partners bijdragen in een verbeterde concurrentiepositie. Die realiseren we door; 

  • Het reduceren van voorraden, 
  • Kortere doorlooptijden, 
  • Lagere productiekosten en 
  • Het voorkomen van fouten.

 

We kennen het product en begrijpen de problematiek. We lossen op wat opgelost moet worden en brengen structuur waar gewenst. Ons team van gedreven vakmensen zorgt voor levering volgens afspraak. Door onze cultuur denken we vanaf de werkvloer mee in een continue cost-down analyse. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jullie kostprijs omlaag kan. 

 

Communicatie

Met vaste contact personen, korte lijnen en duidelijke en betrouwbare communicatie zorgen we dat we plezierig en lonend kunnen samenwerken. Nu en in de toekomst.

 

Wil je meer weten?

 

contact