Halffabricaten lassen uitbesteden? Polderstaal Producties is hét metaalbewerkingsbedrijf voor jou! Onze specialisten lassen grote en kleine onderdelen die nodig zijn om jouw eindproduct te maken. Wij kunnen halffabricaten maken van staal, aluminium en RVS.

 

Wat is een halffabricaat?

Een halffabricaat is een bewerkte grondstof die nog verwerkt moet worden tot een eindproduct. We noemen halffabricaten ook wel tussenproducten. Een voorbeeld van een halffabricaat is bijvoorbeeld een gestanste plaat.

 

Halffabricaten lassen, hoe doen wij dat?

Het professioneel lassen van samenstellingen is ons specialisme. Met lassen worden metalen permanent aan elkaar verbonden. Er zijn verschillende manier om te lassen, maar in de basis werkt het proces hetzelfde. Eerst wordt het plaatwerk op de verbindingsplaats verwarmd. Tijdens verwarming voegen we nieuw materiaal toe, namelijk lasdraad. De materialen worden aan elkaar verbonden en zo ontstaat er een stevige las.

 

Er bestaan verschillende lasmethodes. Welke methode gekozen wordt, is afhankelijk van het materiaal, het type constructie en de laspositie. Bij Polder Staalproducties beheersen we de volgende lastechnieken:

 

  • MIG/MAG lassen
  • TIG lassen
  • Stift lassen
  • Robotlassen

Waarom halffabricaten lassen bij Polder Staalproducties?

Het voordeel van Polder Staalproducties is dat we over veel capaciteit beschikken. We hebben een ruim aantal hand lasplaatsen en een vijftal lasrobots. Een ander voordeel is dat wij een groot pakket ondersteunende metaalbewerkingen in-house hebben. Zo kun je, naast lassen, bij ons terecht voor:

 

 

Doordat wij al deze bewerkingen zelf kunnen uitvoeren, kunnen wij vaak snel met jouw halffabricaat aan de slag. Bovendien hoef jij niet op zoek naar andere specialisten, want bij ons ben je in een keer klaar. Dat bespaart jou geld en tijd!

 

Heb jij halffabricaten nodig voor jouw eindproduct? 

Dan ben je bij metaalbewerkingsbedrijf Polder Staalproducties aan het juiste adres. 

Wij kunnen jouw halffabricaten lassen of op een andere manier bewerken.


Wil je meer weten?

 

-contact