Contact

Klik hier om naar de contactpagina te gaan.

Polder Staalproducties is een metaalbewerking en lasbedrijf, wij maken producten en samenstellingen uit staal en metaal voor verschillende OEM klanten in Europa. Wij lassenCNC verspanenlasersnijden en doen plaatbewerking. Voor metaal op maat is Polder Staalproducties het juiste metaalbedrijf. Van enkelvoudige onderdelen naar complexe las samenstellingen of mechanische modules. Geen uitdaging is te groot.

 

Onze ervaring, kennis en oplossingsgerichtheid zorgen voor creatieve en efficiënte oplossingen op maat. We gaan voor samenwerkingen voor de lange termijn, waarin wij een verlengstuk worden van onze klanten. Hierin kunnen we goed meedenken. Wij zijn een betrouwbare no-nonsens toeleverancier voor metaal op maat en leveren metalen onderdelen en mechanische samenstellingen en constructies voor de industrie. Ons doel is om onze klanten een voordeel te bezorgen in de productie als in de kostprijs. 

 

Wij hebben een uitgebreid scala aan metaalbewerkingen in huis, hierdoor zijn we snel, flexibel en betrouwbaar. Kwaliteit zit ons in de genen en elke stap in ons proces wordt gemeten en vastgelegd. Of het nu gaat om interne bewerkingen of externe bewerkingen. We weten precies wat we doen of hebben gedaan. Hiermee garanderen we een constant hoog kwaliteitsniveau.

 

Metaalbewerkingsbedrijf Polder Staalproducties

Als metaalbewerkingsbedrijf ontwerpen, ontwikkelen & produceren we metalen onderdelen voor vele toepassingen. Metaal bewerken is onze passie. We zijn specialist in plaatbewerking en leveren onderdelen voor o.a. machine constructiebedrijven. Onze klanten komen uit vrijwel elke branche waaronder de foodsector, agrisector en machinebouw. Vanwege onze apparatuur kunnen we ook met gemak seriematig produceren. Zo kun je bij ons terecht voor je halffabricaat of totaalproduct. Zit jij met een metaal vraagstuk? Leg het aan ons voor.

 

Polder Staalproducties als lasbedrijf

 

Wie zijn wij als lasbedrijf? Als lasbedrijf maakt Polder Staalproducties constructievraagstukken op maat. Wij zijn een ISO-gecertificeerde allround partner. Bekijk onze diensten zoals lassen of robotlassen. We hebben alles onder één dak. Onze lassers staan garant voor vakmanschap, innovatie, precisie en snelheid. Ze maken verbindingen door middel van MIG-, MAG-, TIG- of een andere las-toepassing. Dit doen ze op basis van tekeningen en/of werkinstructies. Hierbij houden ze rekening met het materiaal.

 

Hieronder een aantal bedrijven waar wij een toegevoegde waarde voor mogen zijn :

 

Referenties

Geesink Norba bv

Lely Industries

AGCO Forage Company

Hyva International

Amco Veba

Ziegler

Prinsen Handling Solutions

Krone 

 

Wil je meer weten?

 

contact